Den elegante kimono

Den elegante kimono

I Japan er kimonoen et symbol på stil og elegance. Denne elegante dragt er foretrukket af mange, fordi den kan skabe et unikt look – uanset om du vælger en enkel eller mere pompøs model. I denne artikel vil vi give dig et indblik i historien bag kimonoen samtidig med, at vi viser dig, hvordan du får det bedste ud af din kimono-look.

Historien bag kimonoen

Historien går flere hundrede år tilbage. Det er en dragt, der har skiftet form og udseende i overensstemmelse med de kulturelle trends og modeideer i forskellige perioder. Oprindeligt blev kimonoen brugt af adelen som beklædning, men det var først inden for det 19. århundrede, at denne japanske dragt begyndte at blive et globalt symbol på stil og finesse.

Uanset om du vælger en lille eller mere dramatisk kimono, skal du altid sørge for, at den passer til din krop og ansigt. Det er vigtigt at finde en model, der er behagelig at bære og som understreger dine unikke træk. Derudover bør du vælge farver efter årstiden; I de mørke vintermåneder er det nemlig populært at have lysere nuancer på sin kimono.

Sådan skaber du stil med en kimono i dit outfit

Når du har fundet den rette kimono, er det tid til at skabe et look, der passer til din personlighed. Tilføj en feminin og smuk touch ved at tage en tynd sash over skulderen. Det er også muligt at sammensætte din kimono med andre japanske dragter som hakama eller obi. Eller brug hverdagstøjet som basis og mikse det med en elegant, lang kimono. Uanset hvordan du går til det, vil dit japanske look altid være en stilfuld kombination.

Du kan finde kimonoer i alverdens farver, mønster og materialer. Det gør det nemt at finde en kimono, der passer ind i din stil. En populær outfit et tætsiddende bukser, for eksempel jeans, en t-shirt eller en top, og dertil en kimono udover. Kimonoen kan i sådan et outfit skabe en ramme og dække bare skulder, på en løstsiddende og behagelig måde. Men vælger nemlig selv om man vil have kimonoen åben og løs, eller lukke dem, så den sidder stramt om livet med den medfølgende snor. Det kan også være med til at skabe den famøse timeglas-figur.

Har du en kimono? Hvis ikke, så er det vidst på tide at shoppe efter en. Start med at vælge en kimono, som er alsidig og passer ind i flere farvekombinationer, så du ikke føler dig begrænset.

admin