Forkæl dit ansigt med makeup uden kemi

Forkæl dit ansigt med makeup uden kemi

En god og allergivenlig makeup er det som dit ansigt fortjener

Dit ansigt fortjener at leve et kemifrit liv. Derfor vil jeg råde dig til at bruge makeup uden kemi og meget gerne også en allergivenlig makeup. Der er ikke noget så dårligt for ansigtet som at få kemi i ansigtet. Det er derfor rart at kunne undgå allergiske reaktioner ved at bruge en makeup uden kemi, så ansigtet ikke får mén af at blive sminket, mens man stadig har en god og sund og hudvenlig og ikke mindst miljøvenlig mulighed for at blive sminket uden brug af farlig kemi. 

Lidt pink farve til at sætte ekstra kulør på vores tilværelse

Det giver jo lidt kulør til tilværelsen at vi kan smukkesere os lidt i ny og næ, og det er også festligt med lidt farve i ansigtet, lidt lyserød eller guldfarvet øjenskygge og en kraftig pink læbestift for eksempel. Du kan finde flotte og gode eksempler på bæredygtig mode inde på den grønne markedsplads, hvor der også er meget økologisk tøj og andre miljøvenlige produkter.

Den gode rejsetaske med de helt rigtige remedier

Skal du rejse hjem til din mor på ferie, så vil du måske gerne have lidt med til at forskønne dit ansigt og dit look, også selvom du “bare” skal være i din hjemby. Her er det bare om at tage de gode produkter med; al den makeup du har brug for på en lille rejse, som vel at mærke er makeup uden kemi. 

Bæredygtig mode med i rejsetasken på tur hjem til mor

Du kan også konsultere en god hjemmeside for bæredygtig mode. Det kunne være en side med miljøvenlige livsstilsprodukter og miljøvenlige produkter. Der er rigtig mange gode og grønne valg man kan foretage sig som bevidst forbruger, der er med på den grønne bølge og den grønne omstilling. 

Materialet bambus er et godt og økologisk valg til den bevidste og grønne forbruger

Blandt andet er der rigtig mange gode og økologiske og sågar veganske produkter, lavet af materialet bambus, og der er også meget tøj i økologisk bomuld og hør. Hvis man orienterer sig lidt finder man nemt rigtig mange gode alternativer, både indenfor makeup uden kemi og inden for økologisk tøj til kvinder og generelt inden for bæredygtig mode. 

At opsøge information om bæredygtighed

Det giver god mening at opsøge information, for det kræver lidt at omstille sig. Ja, det er jo ikke kun den enkelte, men hele verden der skal omstille sig, hvis vi skal undgå for høje temperaturstigninger og problemer med klimaet. Der er et tipping point, som vi ikke skal nå, for derefter kan stigninger i temperatur komme til at blive en selvforstærkende effekt, og det er virkelig vigtigt, at vi undgår det. 

admin